brukselkaa - komentarze |
Hmm nie wiem czy to będzie ktoś czytał :/ może lepiej nie ![]() Nazywam się... przyjmijmy, że brukselka ![]() W chwili obecnej mam 21 lat i jeden miesiąc (wow dokładnie co do dnia ![]() Mieszkam w takim mieście gdzie kiedyś żył sobie smok ale niestety z powodu braku dziewic mu się zmarło a może z powodu Szewczyka Dratewki... nie wiem sama są różne wersje, nie wnikajmy w szczegóły ![]() Co ja robię? Hmm obijam się? nie to by było zbyt proste ![]() ![]() ![]() Czym się interesuję? Historią (zwłaszcza okres II wojny światowej), polityką, peugeotami 206 plus psychologia i sport. Co lubię robić? Lubię czytać książki, gotować, słuchać muzyki i takie tam różne mniej istotne ![]() Wady? Strasznie wszystkim się przejmuję, zostawiam wszystko na ostatnią chwilę... aż wstyd się przyznać ale nic więcej nie przychodzi mi do głowy ![]() ![]() Zalety? mam dobre serduszko, jestem hmm czy pedentymz jest wada czy zaletą?? jestem szczera i uśmiechnięta, skłonna do pomocy innym... Moje motto: "grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne nastawienie do życia" ![]() OK i tyle wystarczy... ładnie się rozpisałam, co za dużo to nie zdrowo. Typowych przeżyć z dnia dzisiejeszego bądź wczorajszego nie zmieszczam ![]() ![]() Pozdrawiam każdego kto tu zaglądnie... ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
Talk.pl :: Wróć |